KAAS BESTELLEN ARNHEM SCHUYTGRAAF

Pim's kaas en lekkernijen

Binnenlandse kaas bestellen

Geniet van het ruime assortiment binnenlandse kaas. Maak je keuze en je kunt simpel bestellen via Whatsapp.

Een lekker stukje jong, belegen of oude kaas voor op brood of als borrelhapje. In heb kaas van de koe, maar ook geitenkaas. Ik werk samen met diverse kaasleveranciers waardoor ik een breed assortiment heb.

Zodra ik je bestelling heb ontvangen spreken we een moment af waarop ik het kan bezorgen in Arnhem Schuytgraaf.

Buitenlandse kaas bestellen

Lekker genieten van buitenlandse kaas. Maak je keuze en je kunt simpel bestellen via Whatsapp.

Een heerlijke brie of camembert voor bij de borrel, op een toastje of gewoon lekker zo opeten. Maar ook mozzarella en diverse harde korstkazen zijn leverbaar. Bekijk mijn assortiment en bestel gemakkelijk een heerlijke buitenlandse kaas.

Zodra ik je bestelling heb ontvangen spreken we een moment af waarop ik het kan bezorgen in Arnhem Schuytgraaf.

Exclusieve kaas bestellen

Een fijn assortiment exclusieve kaas. Maak je keuze en je kunt simpel bestellen via Whatsapp.

Wil je is wat anders proberen? Bijvoorbeeld een heerlijke kaas met italiaanse kruiden, of met eekhoorntjesbrood, of misschien wel met Maple Syrup Whiskey. Ik heb een ruime keuze in diverse exclusieve kaas.

Zodra ik je bestelling heb ontvangen spreken we een moment af waarop ik het kan bezorgen in Arnhem Schuytgraaf.

Overige lekkernijen bestellen

Ik heb ook een een ruim assortiment met overige lekkernijen. Geef je keuze gemakkelijk door via Whatsapp.

Te denken valt aan chocolade, noten, zuivel en worst. Voor elk moment van de dag heb ik wel iets in mijn assortiment beschikbaar. Maak je keuze en je kunt simpel bestellen via Whatsapp.

Zodra ik je bestelling heb ontvangen spreken we een moment af waarop ik het kan bezorgen in Arnhem Schuytgraaf.