KAAS BESTELLEN REGIO ARNHEM

Pim's kaas en lekkernijen

Binnenlandse kaas bestellen

Ik heb een ruim assortiment binnenlandse kaas. Maak je keuze en je kunt simpel bestellen via Whatsapp.

Een lekker stukje jong, belegen of oude kaas voor op brood of als borrelhapje. In mijn assortiment heb ik kaas van de koe, maar ook geitenkaas. Ik werk samen met diverse kaasleveranciers waardoor ik een breed assortiment heb.

Zodra ik je bestelling heb ontvangen spreken we een moment af waarop ik het kan bezorgen in Arnhem.

Buitenlandse kaas bestellen

Ik heb een ruim assortiment buitenlandse kaas. Maak je keuze en je kunt simpel bestellen via Whatsapp.

Een heerlijke brie of camembert voor bij de borrel, op een toastje of gewoon lekker zo opeten. Maar ook mozzarella en diverse harde korstkazen zijn leverbaar. Neem een kijkje in het assortiment en bestel gemakkelijk een heerlijke buitenlandse kaas.

Zodra ik je bestelling heb ontvangen spreken we een moment af waarop ik het kan bezorgen in Arnhem.

Exclusieve kaas bestellen

Ik heb een ruim assortiment exclusieve kaas. Maak je keuze en je kunt simpel bestellen via Whatsapp.

Wil je is wat anders proberen? Bijvoorbeeld een heerlijke kaas met italiaanse kruiden, of met eekhoorntjesbrood, of misschien wel met truffel of pesto. De keuze is reuze in het assortiment exclusieve kaas.

Zodra ik je bestelling heb ontvangen spreken we een moment af waarop ik het kan bezorgen in Arnhem.

Overige lekkernijen bestellen

Naast de kaas die ik kan leveren heb ik ook een ruim assortiment met overige lekkernijen.

Te denken valt aan chocolade, noten, zuivel en worst. Voor elk moment van de dag heb ik wel iets in mijn assortiment beschikbaar. Maak je keuze en je kunt simpel bestellen via Whatsapp.

Zodra ik je bestelling heb ontvangen spreken we een moment af waarop ik het kan bezorgen in Arnhem.