KAAS ONLINE BESTELLEN 

Pim's kaas en lekkernijen

Binnenlandse kaas online bestellen

Geniet van het ruime assortiment binnenlandse kaas. Maak je keuze en je kunt simpel online bestellen via de webshop.

Een lekker stukje jong, belegen of oude kaas voor op brood of als borrelhapje. In heb kaas van de koe, maar ook geitenkaas. Ik werk samen met diverse kaasleveranciers waardoor ik een breed assortiment heb.

Exclusieve kaas bestellen

Een fijn assortiment exclusieve kaas. Maak je keuze en je kunt simpel bestellen via de webshop

Wil je is wat anders proberen? Bijvoorbeeld een heerlijke kaas met italiaanse kruiden, of met eekhoorntjesbrood, of misschien wel met Maple Syrup Whiskey. Ik heb een ruime keuze in diverse exclusieve kaas.

Overige lekkernijen bestellen

Ik heb ook een een ruim assortiment met overige lekkernijen. Geef je keuze gemakkelijk door via de webshop.

Te denken valt aan chocolade, noten en worst. Voor elk moment van de dag heb ik wel iets in mijn assortiment beschikbaar.